A Secret Weapon For istanbul petek servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %one hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Peteklerin içinde zamanla tortular birikir ve peteklerin içinde sıcak su dolaşamaz. ve petek ısınmaz

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa trouble kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa problem tesisattan kaynaklanıyordur.

You are employing a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to definitely an easier Edition to supply you with the finest knowledge.

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

six yıl garantili Doğalgaz kalorifer sıcak ve soğuksu tesisatı kombi satış ve montajı radyatör satış ve montajı KALORİFER ve radyatör temizliği yerden ısıtma anakolon Doğalgaz tesisatı proje ve gaz açım işlemleri kaliteli işçilik uygun fiyat

istanbul petek servisi kombi peteği neden ısıtamaz ? Petekler Isınmıyorsa ne yapmalı yetkili servis çağırmadan önce peteklerin hepsi mi yoksa bir kısmımı sıcak değil ?

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya petek servisi kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri petek servisi almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Petekleriniz ısınır vaziyette dimensions teslim edilir ve 1 yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Petek temizligi faturanızı düşürür çOkay faydası vardır su giriş filtresi tortular temizliğinde yapıyoruz uygun yollu kampanyalı fiyattır. 6 dan fazla petek fiyat istanbul petek servisi ufaktan fark olabilir

Banyoda havlupan veya kombinin bağlantı kısmından makine bağlanır ve genel istanbul petek servisi çaplı kalorifer petek tesisat temizliği gerçekleştirilir.

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çOkay dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Report this wiki page